Andelsboligforeningen blev stiftet i 1981 og bebyggelsen er fra 1982

Andelsboligforeningen fungerer som en “selv administreret” forening.

Foreningen har i 2014 gennemført en større renovering, hvorunder alle udvendige døre og vinduer er udskiftet til vedligeholdelses frie enheder, tagbelægningen er renset og algebehandlet og malet hvilket har forlænget levetiden væsentlig. Vindskeder og stern er udskiftet til vedligeholdelses frie materialer, der er tilføjet ekstra isolering på loftet og alle gaskedler er udskiftet, hvilket ialt har givet den enkelte andelshaver en besparelse på ca. 25% på de samlede El og Gas udgifter. Til trods herfor har det været muligt at undgå stigning i boligafgiften.

I forbindelse med renoveringen blev der udarbejdet en “vedligeholdelses plan” for de følgende 10 år, denne plan bliver løbende revideret og er et godt værktøj for bestyrelsen i planlægning af den løbende vedligeholdelse.